Poort accountancy & advies

Dé adviseur in uw bedrijfsvoering

Al sinds 1958 mogen we u van dienst zijn met financiële en administratieve zaken: daar zijn we trots op!

Gestart door Steef van Hulst en later overgenomen door Bas Poort. Sinds 2020 werkt dochter Stefke Poort mee: een echt familiebedrijf dus! Vanaf heden gaan wij verder onder de naam Poort Accountancy & Advies -voorheen Van Hulst Accountancy-.

Wij adviseren, ondersteunen en/of begeleiden u als ondernemer en particulier als accountancy, administratie en fiscus niet uw ding zijn. Met de kennis en ervaring binnen ons team bekijken we de mogelijkheden en leiden we u door het oerwoud van regels. U krijgt een fiscaal doordachte positie. De financiële administratie klopt. De privé- en zakelijke belangen zijn op elkaar afgestemd en u weet waar u aan toe bent.

Kortom, uw zaken zijn in goede handen en u kunt zich bezighouden met dat waar uw hart ligt. Dát is waar we bij Poort & Van Hulst naar streven. Zien we u binnenkort in ons kantoor?

foto website spreekkamer

Over 'Poort'

JVG_6043

drs. B.A. (Bas) Poort AA MBM

eigenaar | accountant

Ons vakgebied heeft naast een administratief en fiscaal ook een belangrijk menselijk vlak. Waar de één vooral geen gedoe wil, wil de ander alles precies weten. Ik vind het een uitdaging om elke klant te helpen zoals hij geholpen wil worden en af te stemmen op zijn wensen en verwachtingen. Ik vind het mooi om te zien wanneer je mensen kunt helpen.

JVG_6049

S.J.C. (Stefke) Poort BsC

assistent accountant | relatiebeheerder

In 2016 ben ik gestart met de HBO-opleiding Accountancy, niet wetende dat ik zóveel voldoening uit mijn werk zou gaan halen. Bij iedere opdracht verbreed ik mijn kennis en streef ik naar het bieden van persoonlijke dienstverlening. Die twee factoren geven mij enorme triggers om mij verder te specialiseren in dit vakgebied. Inmiddels zit ik op het post-HBO voor het behalen van mijn accountantstitel, de laatste fase. Tot die tijd ben ik u graag van dienst als assistent-accountant/relatiebeheerder!