Levensexecuteur

Jouw eigenheid is de basis voor de keuzes die we maken

Levensexecuteur

Hoe kan ik je helpen?

Heb je al eens nagedacht hoe je wilt dat je zaken behartigt worden wanneer je dat zelf niet meer kunt? Je wensen leg je vast in een levenstestament, een notariële akte. Hierin benoem je ook de personen die jouw zaken gaan behartigen: de levensexecuteur(s). Het levenstestament is minstens zo belangrijk als het testament, maar wordt vaak vergeten.

Maar wie vraag je hiervoor? Wie geef je het vertrouwen? Twijfel je of zij deze verantwoordelijkheid willen dragen? Of maak je geen levenstestament omdat je niet weet wie je hiervoor kunt vragen?

Meer informatie?

Bel 048 759 16 50

01.

Ondersteuning levensexecuteur(s)

Wanneer je zelf levensexecuteur bent draag je een grote verantwoordelijkheid. Ik ondersteun levensexecuteurs bij hun werkzaamheden. Dat kan zijn met het verzorgen van de administratie, het berekenen van eigen bijdragen voor de zorg, het opstellen van een rekening & verantwoording of het geven van financiële- en fiscale adviezen.

Ondersteuning levensexecuteur(s)
02.

Levensexecuteur

Bij een notaris wordt in een levenstestament vastgelegd wie je levensexecuteur wordt. Wanneer ik je levensexecuteur word, maak ik samen met jou een dossier waarin alle belangrijke zaken worden vastgelegd. Bij alles wat ik doe, overleg ik zoveel als mogelijk met je. Wanneer dat niet meer gaat, hoop ik dat ik je goed genoeg heb leren kennen zodat ik de beslissingen kan maken die je zelf gemaakt zou hebben.