Belastingen

Advisering bij optimale benutting van fiscale kansen

Hoe kunnen wij u helpen?

Zowel ondernemers als particulieren hebben te maken met fiscale belastingen. De wet- en regelgeving die hierop van toepassing is, is zeer divers. We vinden het belangrijk dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken en kunnen ons voorstellen dat u deze zaken liever uitbesteed. Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Meer informatie?

Bel 0487 59 16 50

Inkomstenbelasting
01.

Omzet­belasting

Als btw-plichtige ondernemer moet u iedere maand, kwartaal of jaar aangifte omzetbelasting doen. Denk ook aan uw aangifte intracommunautaire prestaties (ICP)! Wij nemen graag de zorg op ons uw aangiften tijdig en juist uit te werken. We zijn uw eerste aanspreek­punt en adviseur bij uw al vragen over de omzet­belasting.

Bent u een kleine ondernemer? Dan is het wellicht interessant om mee te doen aan de Kleine­­onder­­nemers­­regeling (KOR).

Ook voor het terug­vragen van de btw op zonnepanelen kunt u bij ons terecht! 

02.

Loon­belasting

Heeft u personeel in dienst of gaat u personeel in dienst nemen? Dan bent u als werkgever verplicht een loonadministratie bij te houden en aangifte loonheffing over het loon van uw personeel te doen. Hier kunt u veel vragen over hebben. Onze salarisadministrateur maakt u wegwijs in alle zaken die hiermee te maken hebben!

03.

Inkomsten­belasting

Vrijwel alle ondernemers en veel particulieren zijn verplicht aangifte te doen van hun inkomen. Maakt u wel optimaal gebruik van alle fiscale regels? Wij kennen de regels die in uw voordeel werken en vullen de aangifte graag in! 

04.

Dividend­belasting

Heeft u vermogen in de BV staan en wilt u dit vermogen uitkeren aan de aandeelhouder(s)? Dan moet op de uitkering dividendbelasting ingehouden worden. Onze adviseurs adviseren u graag over de hoogte van de uitkering en de betaling van de dividendbelasting.

Dividendbelasting
05.

Vennootschaps­belasting

Niet alleen een BV, maar ook een vereniging of stichting kan te maken krijgen met de vennootschapsbelasting. Ons kantoor helpt u graag bij het invullen van de aangifte. 

06.

Schenk­belasting

Overweegt u een schenking te doen en vraagt u zich af wat de fiscale gevolgen hiervan zijn? Of heeft u een schenking ontvangen en zoekt u hulp bij het invullen van de aangifte schenkbelasting? Wij helpen u graag!

Aangifte erfbelasting
Erfbelasting
07.

Erf­belasting

Bij het overlijden van een dierbare komt veel kijken. Het geeft een gerust gevoel wanneer u iemand hebt die u bijstaat in de afwikkeling van de fiscale zaken na het overlijden. We helpen u graag met het invullen van de aangifte erfbelasting

U kunt ook contact met ons opnemen wanneer u andere vragen hebt omtrent de afwikkeling van de nalatenschap.