Assurantiën

Voor keuzes die écht bij je passen

Assurantiën

Hoe kan ik je helpen?

Moet ik mijn inboedel nu wel of niet zo uitgebreid verzekeren? Is een extra aansprakelijkheids­verzekering voor mijn studerende kinderen nodig? Sluit mijn aansprakelijkheids­verzekering aan bij mijn bedrijfsactiviteiten? Is een bedrijfsschadeverzekering nu echt wel nodig? Wie betaalt het loon van mijn werknemers wanneer ze ziek worden? En wat is eigenlijk mijn inkomen als ondernemer wanneer ik zélf ziek wordt?

Een bedrijf starten, op jezelf gaan wonen een nieuwe auto of boot kopen…mooie dingen. Maar hoe zorg je ervoor dat je verder kunt wanneer je schade hebt of er iets gebeurd?

Een verzekering dekt risico’s af die je zelf niet kunt of wilt dragen. Zodat je bij schade weer verder kunt. 

Meer informatie?

Bel 0487 59 16 50

Verzekeringen voor particulieren
01.

Verzekeringen voor particulieren

Aansprakelijkheid-, inboedel-, woonhuis-, auto- en ziektekostenverzekering. Dit is een basispakket aan verzekeringen die je als particulier vaak nodig hebt. Maar welke dekking past bij je en is het misschien slim een extra eigen risico te nemen? En moet ik die telefoon nu wel of niet verzekeren? Samen kijken we welke risico’s er zijn, welke je zelf wilt dragen en welke je liever verzekerd.

02.

Verzekeringen voor bedrijven en hun werknemers

Aansprakelijkheid-, inventaris-, opstal- en bedrijfsschadeverzekering. Dit is een basispakket aan verzekeringen wat een bedrijf vaak nodig heeft. Heb je werknemers denk dan ook aan een ziekengeldverzekering met arbodienstverlening. 

Maar welke dekkingen passen nu bij je en is het slim bepaalde zaken extra te verzekeren? Samen kijken we welke risico’s er zijn, welke je zelf wilt dragen en welke je liever wilt verzekeren.

Verzekeringen voor bedrijven en hun werknemers
Verzekeringen voor de ondernemer
03.

Verzekeringen voor de ondernemer

Als ondernemer ben je gewend risico’s te nemen en je eigen keuzes te maken. Voor de ondernemer zélf en het gezin zijn er daarnaast nog extra financiële risico’s bij ziekte, overlijden en bij pensionering.

Wil en kunnen jij en je gezin deze risico’s zelf dragen of is het verstandig een deel te verzekeren? Wat zijn de financieel en fiscale gevolgen? Samen kijken we welke risico’s er zijn, welke jij en je gezin zelf kunnen en willen dragen en welke je liever wilt verzekeren.