Financiële planning

Voor keuzes die écht bij je passen

Financiële planning

Hoe kan ik je helpen?

Weet je niet goed hoe je je geld moet inzetten wanneer je eerder wilt stoppen met werken? Maak je je zorgen hoe het inkomen er uit ziet voor je gezin wanneer je overlijdt of arbeidsongeschikt raakt? Samenwonen, een woning kopen, kinderen die gaan studeren, pensionering… mooie gebeurtenissen met veranderingen voor je inkomen en vermogen. Hoe bereid je je goed voor?

Een goed financieel plan biedt overzicht en brengt rust.

Meer informatie?

Bel 048 759 16 50

Life planning
01.

Financiële planning

Ik help je inzicht te krijgen in hoe je inkomen er uit ziet bij bijvoorbeeld: Met financiële planning krijg je inzicht in wat je te besteden hebt én je krijgt inzicht in overschotten of tekorten bij verschillende omstandigheden. Dit helpt je bij het maken van plannen voor in de toekomst. Samen verzamelen we je gegevens met betrekking tot je inkomen, je uitgaven en je vermogen. Ik analyseer deze gegevens, geef er betekenis aan en hou rekening met de fiscale- en financiële gevolgen. Vervolgens wordt dit schematisch gepresenteerd, wel zo duidelijk!
02.

Life planning

“Financial life planning is financial planning done right.” Dat wordt gezegd in de VS.

Ik geloof niet dat wij doorsnee zijn. Ik geloof dat ieder mens uniek is. Daarom combineer ik financiële planning met life planning. We bespreken je wensen en behoeften. Op basis daarvan maak ik een financieel plan dat bij jou past, waar jouw waarden in opgenomen zijn en niet van een doorsnee iemand. Je overziet wat de impact is van de beslissingen die je neemt en houdt het heft in eigen hand. 

Financiële planning