Van Hulst financiële dienst­verlening

Voor keuzes die echt bij je passen

Erika Van Hulst is het gezicht achter Van Hulst Financiële Dienstverlening. Erika nam het assurantiekantoor van haar moeder Ria van Hulst over en breidde haar dienstverlening uit met financiële planning. 

Over 'Van Hulst'

“Ik ben Erika van Hulst. Financieel planner, life planner, assurantie tussenpersoon, levensexecuteur, moeder en partner van.

Ik begeleid mensen die het lastig vinden hun financiële mogelijkheden te overzien en daardoor niet weten welke keuzes ze kunnen maken. En dat is ook zo makkelijk nog niet; je geldzaken in overeenstemming brengen met wie jij bent en wat bij jou past. Je speelruimte benutten om dat wat je graag wilt in je leven concreet te maken.

Ik groeide op als oudste kind in een ondernemersgezin. Mijn ouders hadden een boekhoud- en verzekeringskantoor. Ik volgde de PABO en sloot deze met goed gevolg af. Toch liep mijn leven anders. Ik ging reizen en daarna verder in een andere studierichting. Ik haalde al mijn assurantiediploma’s, volgde de opleiding financieel planner en in 2019 deed ik de opleiding voor life planner. Verplicht en onverplicht volg ik jaarlijks bijscholing. In mijn werk heb ik altijd met mensen te maken. Wat beweegt je, waar zit je speelruimte? De eigenheid van degene voor wie ik werk, is leidend voor de adviezen die ik geef.  Kennis overbrengen en uitleggen wat past bij die ene specifieke vraag. Later werd ik gevraagd als vertrouwenspersoon voor mensen die het beheer van hun financiën willen overdragen. Zo kwam ik terecht in de rol van levensexecuteur.

Erika van Hulst

financieel planner | assurantiën | levensexecuteur