Poort & van Hulst

Poort & van Hulst, voorheen Van Hulst, is een echt familiebedrijf in Maas & Waal en omgeving voor al uw financiën: al sinds 1958!

Het huidige Poort Accountancy & Advies is begonnen als ‘boekhoudbureau St. van Hulst’, opgericht door Steef van Hulst te Appeltern als  boekhoudkantoor. Later is dit een accountantskantoor geworden welke in 2006 is overgenomen door (schoonzoon) Bas Poort. In 2020 heeft dochter Stefke haar Bachelor Accountancy afgerond en sindsdien werkt zij vol enthousiasme mee. Met ons betrokken team zijn we u van dienst in de accountancy en advisering!

Erika Van Hulst is het gezicht achter Van Hulst Financiële Dienstverlening. Erika nam het assurantiekantoor van haar moeder Ria van Hulst over. Later breidde zij haar dienstverlening uit met zowel financiële planning als life planning. Graag helpt ze u verder!

Over Poort & Van Hulst

financieel planner | assurantiën | levensexecuteur

Van Hulst Financiële Dienstverlening

“Ik geloof niet dat wij doorsnee zijn. Ik geloof dat ieder mens uniek is. Ik help mensen die het lastig vinden hun financiële mogelijkheden te overzien en daardoor niet weten welke keuzes ze kunnen maken. Samen zorgen we ervoor dat je weet wat je doet en dat je kiest wat bij jou past.”

assistent accountant | relatiebeheerder

Poort Accountancy & Advies

“In 2016 ben ik gestart met de HBO-opleiding Accountancy, niet wetende dat ik zóveel voldoening uit mijn werk zou gaan halen. Bij iedere opdracht verbreed ik mijn kennis en streef ik naar het bieden van persoonlijke dienstverlening. Die twee factoren geven mij enorme triggers om mij verder te specialiseren in dit vakgebied. Inmiddels zit ik op het post-HBO voor het behalen van mijn accountantstitel, de laatste fase. Tot die tijd ben ik u graag van dienst als assistent-accountant/relatiebeheerder!”

eigenaar | accountant

Poort Accountancy & Advies

“Ons vakgebied heeft naast een administratief en fiscaal ook een belangrijk menselijk vlak. Waar de één vooral geen gedoe wil, wil de ander alles precies weten. Ik vind het een uitdaging om elke klant te helpen zoals hij geholpen wil worden en af te stemmen op zijn wensen en verwachtingen. Ik vind het mooi om te zien wanneer je mensen hebt kunnen helpen.”